Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Paris'te Hermes kavgası!

Kadınların tutkunu olduğu marka çantalara sahip olabilmek için yapmadığı yok!!! Parası olmayan ya da parasına kıyamayanlar, Kapalıçarşı'daki çakma çantacının müdavimi olurken, parası olanlar da gerçeğine sahip olabilmek için büyük çaba sarf ediyor. Çünkü statü göstergesi olan bazı çantalara sahip olabilmek için sadece paranızın olması yetmiyor. Özellikle Hermes Birkin modelini alabilmek için üçdört yıla uzanan bekleme listeleri var! Bu yüzden karalar bağlayanlar ya da aynı Bahar Şer gibi Paris'teki Hermes mağazasını karıştıranlar bile oluyor!!!

İKİNCİSİNİ ALAMAYINCA MAĞAZAYI KARIŞTIRMIŞ!

Bahar Şer, önceki hafta gittiği Paris'te Avenue George V'deki Hermes mağazasına girip, tam tamına 25 bin Euro ödeyip, her nasılsa Hermes'in Kelly modelinin krokodil olanını satın almayı başarmış. Ancak siyahı ile yetinmeyen Bahar Hanım, bir de turkuvaz rengini almak isteyince ortalık karışmış! Çünkü ikinci çantayı Şer'e satmamışlar. Çantayı alabilmek için İstanbul'dan çok iyi Fransızca konuşan arkadaşını mağaza müdürüyle bile görüştürmüş ama nafile! Sonunda bağıra çağıra mağazayı terk edip gitmiş. Bahar Hanım bilmiyor herhalde; Hermesçiler sadece para değil hak da gözetiyorlar. Kim bilir belki de Bahar Hanım'ın işi ticarete döküp, ülkesinde bu çantayı satacağından korkmuşlardır!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA