Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Feryal Gülman eskilerini ne yapıyor?

İstanbul'un en güzel giyinen kadınlarından Feryal Gülman'ın binlerce euro ödeyerek aldığı kıyafetleri, onu çekemeyenlerin çenesini yoruyor! O kıskançlar, son günlerde de giydiği kıyafetleri İsrail'de sattığına dair dedikodular çıkarmıştı! Bu dedikodular doğru mu diye Feryal Gülman'ı aradım; külliyen yalanmış. Gülman, "Eğer böyle bir adres biliyorlarsa söylesinler, satayım" dedi. Peki, bu kadar alışveriş yapan, bir giydiğini bir daha giymeyen Feryal Hanım, kıyafetlerini ne yapıyor?

Dostlarını sevindiriyor
Feryal Hanım'a işte bu soruyu sordum. Bir kere kıyafetlerini birden fazla giyiyormuş! Basında bir kere görünmesine dikkat ettiği kıyafetlerini 5-6 kez de ev davetlerinde giyiyormuş. Ondan sonra da üniversite arkadaşlarına, yanında çalışan mimarlara, durumu çok iyi olmayan dostlarına özel günlerinde giymeleri için elbiselerini hediye ediyormuş. Bir de böyle şık kıyafetleri toplayan bir dernek varmış, artanları da oraya veriyormuş. Dedikoduculara duyurulur!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA