Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitler 'sihir'li partiyi çok sevdi

addresistanbul'un dördüncü yıl kutlaması, bugünlerde elitlerin dilinden düşmüyor. Renkli şovlar, ilginç gösteriler ve çeşitli müzik performanslarıyla gerçekleşen partide, İstanbul'un ünlü elitlerinin keyfine diyecek yoktu

İstanbul'un elitleri geçen hafta 'sihir'li bir gün yaşadı. Havadan şampanyaların yağdığı, resim tablosu gibi kızların ortalarda dolaştığı, akrobatların fink attığı bir ortamda bir araya gelen elitlerin keyfine diyecek yoktu doğrusu... İstanbul'un ünlü elitlerine bu keyfi yaşatan 'addresistanbul'du. Türkiye'nin ilk ev dekorasyonu alışveriş merkezi olan addresistanbul, dördüncü yılını 'Sihir' konseptinde bir partiyle kutladı. addresistanbul'un sahibi Ercan Akın, yeğeni olan genel müdür Funda Akın ve yönetici Çiğdem Kayalı'nın ev sahipliğindeki partide çok renkli şovlar vardı.

ŞAMPANYALAR MONICA'DAN

Tagistanbul projesinin de koordinatörü Tom de Graeve'in tasarladığı ve Portekizli ünlü organizatör Joao Dias Pastano'nun yönettiği şovlar hakikaten ilgi çekiciydi. Sihirli bir ambiyansın hakim olduğu partide; High Emotions Acrobatic Trio şovu ve ardından Mariah Carey gibi dünyaca ünlü isimlere saksafon çalan Brezilyalı müzisyenin chill-out müziğiyle eğlence doruğa çıktı. Body Painting şovunun yanı sıra, Portekizli akrobat ve dansçı Monica Silva'nın avizeden yaptığı şampanya ikramı ise herkesi mest etti. DJ Yakuza'nın performansıyla son bulan parti günlerdir elitlerin dilinden düşmüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA