Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gizli ilişki bir değil ikiymiş!

Yunanlı sevgilisinin Panathinaikos takımının yardımcı antrenörü İoannis Anastasiou olduğunu öğrendiğim Alara Koçibey'in, ünlü bir inşaat firmasının 28 yaşındaki veliahdıyla da gizli ilişkisi varmış

Fransa'dan siyasi sığınma talebinde bulunan Cem Uzan'ın boşanma arifesinde olduğu eşi Alara Koçibey'in ihanetini ilk bu köşede okumuştunuz. Haziran ayında kız kardeşi Seben Koçibey ve arkadaşları ile Atina'ya tatile giden Alara Hanım, orada bir Yunanlı'yla gizli ilişkiye girmişti. Futbolcu olduğu söylenen bu Yunanlı'yı herkes çok merak ediyordu ve şimdi herkesin bu merakını gideriyorum: İstanbul'daki kaynaklarımdan öğrendiğime göre; Alara Koçibey'in Yunanlı sevgilisi, Panathinaikos takımının yardımcı antrenörü İoannis Anastasiou'ymuş. Hatta Anastasiou, geçen perşembe Galatasaray ile oynadıkları UEFA maçı için takımıyla İstanbul'a geldiğinde Alara Hanım'ın kardeşi Seben Koçibey ile buluşmuş!!! Şimdi sıkı durun; işte Alara Koçibey ile ilgili bir bomba daha...

TÜRK SEVGİLİSİ 28 YAŞINDA

Alara Koçibey'in, Yunanlı Anastasiou ile ilişkisi bitti mi bilmiyorum ama aynı dönemde bir de Türk sevgilisi olduğunu öğrendim! Yaklaşık 15 gündür sosyetede kulaktan kulağa bu dedikodu fısıldanıyordu. Ben de bu Türk'ün kim olduğunu öğrenmeye çalışıyordum. Sonunda Alara Koçibey'in Türk sevgilisinin kim olduğunu da öğrendim. Koçibey'in birlikte olduğu Türk, Yüksel İnşaat'ın ortaklarından Ünsal Sert'in 28 yaşındaki oğlu Kaan Sert. Koçibey ile Sert'in tanışıklıkları çok eskilere dayanıyormuş, hatta arkadaş grubuyla birlikte defalarca tatile bile gitmişler. Herhalde arkadaşlıkları zamanla gizli ilişkiye dönüşmüş. Üstelik Cem Uzan, eşi Alara ile Kaan Sert'i birlikte yakalamış. Zaten çiftin arasındaki ipler de ondan sonra kopmuş.

KAAN'I DUBAİ'YE SÜRMÜŞ!
Bu arada Ünsal Sert de oğlunun bu ilişkisini öğrenmiş ve Kaan'dan bu ilişkiyi bir an önce bitirmesini istemiş. Aile şirketlerinin Dubai'deki inşaatının başında olan Kaan'ın bir süre de ortalarda gözükmemesini salık vermiş. Şimdilerde Paris'te olmasına rağmen eşi Cem Uzan ile görüşemeyen Alara Koçibey, Cem Bey'in nasıl bir tavır alacağını korkarak bekliyormuş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA