Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İstanbul sosyetesinin Paris çıkartması!

Rezzan Benardete ile İbrahim Bitargil'in vuslata ermesine iki gün kaldı! Antakya'daki düğünlerini Paris'e alan çiftin, üç gün üç gece sürecek bir düğünle evleneceğini yazmıştım. Başta bu düğüne İstanbul'dan sadece 30 kişi davetliydi. Ancak öğrendim ki, sonradan bu sayı 250'ye çıkmış. Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Arçelik'ten ortağı olan Monik Benardette'nin kızı Rezzan'ın düğünü için özel uçağını bile tahsis etmiş. Koç'un uçağı, İstanbul-Paris arasında üç sefer yapıp, konukları taşıyacakmış. Diğer konuklar da THY ve Air France'la Paris'e gidecekmiş.

BİR DÜĞÜN İKİ DAVET
Son iki ayın çoğunluğunu Paris'te geçiren Monik Benardete, 10 gündür Paris'teki düğünün son hazırlıkları ile uğraşıyormuş. Rezzan ile İbrahim, 11 Aralık'ta saat 16.00'da Paris'te nikah dairesinde evlenecek. Monik Hanım, akşamına da yeni çiftin şerefine Champs Elysees'deki meşhur Fouquet's'de bir davet verecek. Çiftin düğün töreni 12 Aralık'ta Paris'in ünlü oteli Four Seasons'ta olacak. Düğünün ertesi günü de İbrahim'in amcaları, davet için ünlü Arap lokantası Nora'yı kapatmış. Rezzan ile İbrahim'in düğünü, aylarca konuşulacak gibi gözüküyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA