Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mermerci Ailesi'nde bayram var!

Ender Mermerci'nin New York'ta yaşayan kızı Yosun ve damadı Olivier Reza'dan olan torunu Allegra Cemile ile ilgili bir ay önce çok kötü bir haber almış ama yazmamıştım! Çünkü daha dört yaşındaki bir kızın lösemi olduğunu yazmaya vicdanım el vermemişti doğrusu. Ender Hanım haberi alır almaz ilk uçağa atlayıp New York'a gitmişti; ertesi gün de kızları Derin ve Tansa... Halsizlik şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve lösemi teşhisi konulan Allegra Cemile'den sonunda müjdeli haber geldi! Bir ay önce kemoterapi tedavisine başlanan Allegra Cemile, tedaviye cevap vermiş; hatta sağlığı iyiye gidiyormuş.

ENDER MERMERCİ NY'TA TORUNUNUN BAŞUCUNDA
Doktorların bu müjdeli haberi, Mermerci Ailesi ve Reza Ailesi'nde resmen bayram havası estirmiş. Gittiğinden bu yana torununun başucundan bir an olsun ayrılmayan Ender Hanım'ın duaları kabul olmuş anlaşılan. Gerçi Allegra Cemile'nin kemoterapi tedavisi yaklaşık 1.5-2 yıl sürecekmiş ama doktorlar kanını değiştirme gereği bile duymadığına göre her şey daha da iyiye gidecek gibi gözüküyor. Haberi duyan İstanbul'un elitleri Allegra Cemile'nin bu durumuna çok üzülmüştü. Haberimin ardından onlar da derin bir oh çekeceklerdir herhalde. Yine de hepimiz dualarımızı Allegra Cemile'den eksik etmeyelim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA