Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Asya'da divan toplantısı!

İş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri hafta başında Asya'da biraraya geldi. Avrupa sosyetesiyle boy ölçüşen elitleri Asya'ya götüren; Divan İstanbul Asia'nın açılışıydı

Avrupa sosyetesiyle boy ölçüşen İstanbul'un elitleri hafta başında Asya'da biraraya geldi! Yüzleri her zaman Avrupa'ya dönük olan elitlerin Asya'da ne işi vardı diye merak ediyorsanız, hemen söyleyeyim; çünkü Koç Holding'e bağlı Divan İstanbul Asia Oteli'nin açılış daveti vardı. Koç Holding'in, Asya'daki ilk otelinin açılışı için verdiği davete başta Koç Ailesi'nden olmak üzere birçok ünlü isim katıldı. Açılış daveti, cemiyet hayatının alışık olduğu davetlerden biraz farklıydı. Çünkü Divan İstanbul Asia'nın resmi açılışı yapılıyordu.

FAHRİ EV SAHİBİ NEVBAHAR KOÇ
Divan Otelleri'nin bağlı olduğu Palmira Turizm Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Semahat Arsel ile yatırım ortağı Şahsuvaroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahsuvaroğlu'nun ev sahibi olduğu davette, kurdele kesilip ekonomik konuşmalar yapıldı. İş dünyasının önemli isimlerinin kokteyldeki sohbet konusu da yine işti. Hal böyle olunca kadınlar da kendi aralarında sohbet konusunu değiştirip, ortamdaki ağır havadan biraz sıyrılmak ister gibiydi. Neyse ki Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç, Semahat Arsel adına kadın davetlilerle öyle güzel ilgilendi ki, sonuçta herkes mutlu mesut bir şekilde Asya'dan ayrıldı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA