Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kidman'ın kalbinde Türk imzası var!

Başarılarıyla yurtdışında göğsümüzü kabartan ünlü mücevher markamız Gilan'ın, dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarından da müşterileri olduğunu duyardım hep. Bu kez gözlerimle şahit oldum. Yabancı bir dergide Oscar'lı güzel oyuncu Nicole Kidman'ın boynunda, Gilan tasarımı elmas kalp bir kolye gördüm. İşin doğrusunu öğrenmek için de Gilan'cıları aradım ve yanılmadığımı anladım. Meğer Nicole Kidman ile eşi Keith Urban, Gilan'ın New York 5. Cadde'deki mağazasının müdavimlerindenmiş.

EŞİ, EVLİLİK YILDÖNÜMÜ HEDİYESİ OLARAK ALMIŞ
Hollywood'un en gözde çiftlerinden Nicole Kidman ile Keith Urban, geçtiğimiz haziran ayında üçüncü evlilik yıldönümlerini kutlamış. Sevdiği kadına kalıcı ve aşklarını anlatan bir hediye vermek isteyen Urban, Gilan'dan aşklarının simgesi olacak kalp şeklinde bir rose-cut elmas kolye almış. Urban, bu kolye için 14 bin dolar ödemiş. Kidman, eşinin hediyesi olan bu kolyeyi bir an olsun boynundan çıkarmıyormuş. Öğrendiğime göre Selma Hayek ve Penelope Cruz da Gilan'ın hatırlı müşterileri arasındaymış. Vallahi bravo!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA