Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyete bu yılbaşı yüksekten uçtu!

Sosyete bu yılbaşını özel partilerle kutladı. En çok rağbet göreni, Avrupa'nın en yüksek binası Sapphire'in 261 metre yükseklikteki 54. katında gerçekleşen partiydi. Sosyetenin diğer bir buluşma yeri ise Şişhane'deki Deniz Palas adlı tarihi bina oldu

Son iki yıldır devam eden parti trendi, yılbaşı kutlamalarına da damgasını vurdu. Şehri terk etmeyen İstanbul'un elitleri, müdavimi oldukları mekanlarda değil, sıra dışı yerlerde düzenlenen özel partilerle yeni yıla girmeyi tercih etti. Bu yılbaşının en trend partisi ise Avrupa ve Türkiye'nin en yüksek binası olan Shapphire'in 54. katında düzenlenen 'The Party Highest' adlı partiydi. Shop&Miles Card sponsorluğunda yapılan ve A46'nın organize ettiği partiye Abdullah Oğuz-Ebru Akel, Nazlı Yazıcı-Mert Gocay, Selin İmer, Melisa Mızraklı-Gökhan Gökbakan gibi birçok ünlü isim katıldı. 261 metre yüksekten İstanbul manzarasına bakarak 2010'a giren elitler sabaha kadar eğlendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA