Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yılbaşı yorgunu eltiler evlerine kapandı

Yılbaşı kutlamalarından yorgun düşen ve evlerine kapanan elitleri, İrem Demirer'in eşi Kaya Bey için verdiği sürpriz doğum günü partisi dışarı çıkarabildi. Elitler, partide yaşananları gördükten sonra "İyi ki gelmişiz" dedi

İstanbul'un elitleri bu yılbaşında şehri terk etmedi. Avrupa ve Dubai'ye giden üç-beş ismi saymazsak elitlerin yeni yıla, tam kadro İstanbul'da girdiğini söyleyebiliriz. Yılbaşı kutlamaları nedeniyle yeterince sosyalleşen ve sabaha kadar süren partilerle yeni yılı karşılayan elitler yorgun düşmüş olmalılar ki, hafta boyunca evlerine kapandı. Zaten mekanlar da onları dışarı çıkaramayacağını düşünüp her hafta yaptıkları partilerini iptal etti. Elitleri evinden ancak İrem Demirer çıkarabildi.

DAVETLİLER DE ŞAŞIRDI
Topaz ve Lipsi'nin sahibi Kaya Demirer'in eşi olan İrem Hanım, eşinin doğum günü için Lipsi'de sürpriz bir parti organize etti. Kaya Demirer'in 40. yaş kutlaması olduğu için elitler, hiç kapris yapmadan ve üşenmeden kalkıp Lipsi'ye geldi. Parti, Kaya Bey'e olduğu kadar davetlilere de sürprizler yaşattı. Kaya Bey, doğum günü pastasını kesip, eşine ve kendisini yalnız bırakmayan dostlarına çok teşekkür ettikten sonra asıl sürpriz yaşandı. İrem Hanım'ın getirttiği striptizci kızlar sahneye çıktı. Kaya Bey ve davetliler kısa bir şaşkınlık yaşadıktan sonra kendilerini gecenin akışına bıraktı ve geç saatlere kadar eğlendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA