Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dost mu kaldılar aşk mı alevlendi?

Sezen Aksu ile yaşadığı aşkla adını duyuran işadamı Önder Fırat'ın boyu kadar kızı olduğunu geçen yaz tatsız bir haber ile öğrenmiştik. Çünkü kızıyla fotoğrafı çekilmiş ve altına 'sevgilisi' diye yazılmıştı. Önder Bey de "O sevgilim değil, kızım İdil" demişti. Yaz boyunca davetlerde Önder Bey'in yanında gördüğümüz İdil Fırat meğer Amerika'da üniversite okuyormuş. Washington'da The George Washington Üniversitesi uluslararası politika bölümünde okuyan İdil, mezun olmuş.

2006'DA AYRILMIŞLARDI
Önder Fırat, kızının mezuniyeti için geçenlerde Hotel Les Ottomans'ta bir parti verdi. Partiye de, kendisinin ve kızının en yakınındaki 80 kişiyi davet etti. Önder Bey'in kızının mezuniyeti için verdiği partinin davetlilerinden biri de Sezen Aksu'ydu. Minik Serçe'yi, altı yıl büyük aşk yaşayıp 2006'da ayrıldığı Önder Fırat'ın yanında, üstelik de böyle aile arasında bir kutlamada görünce çok şaşırdım doğrusu. Eski sevgili ve eşleriyle dost kalmayı başaran Minik Serçe, ya Önder Fırat ile de dost kaldı ya da eski aşk alevlendi!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA