Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'İyi ki doğdun' ve 'Güle güle' daveti

Semahat Arsel, yakında görev süresi dolacak olan İtalya İstanbul Başkonsolosu Massimo Rustico'nun eşi Monica Hanım onuruna bir davet verdi. Elitlerin akın ettiği davette, Monica Hanım'ın doğum günü de kutlandı

İtalyanlar'ın bizlere çok benzedikleri, özellikle canayakınlık konusunda Türkler'den aşağı kalmadıkları söylenir ya, İstanbul'a gelen her İtalyan Başkonsolosu ve eşi bu iddiayı doğruluyor. Geçen dönem görev yapan İtalya İstanbul Başkonsolosu Luciano Pezotti de kısa sürede elitlerle kaynaşıp davetlerin vazgeçilmez isimlerinden olmuştu. Görev süreleri bitip ayrılırken elitler veda daveti vermek için adeta sıraya girmişti. Ondan sonra göreve gelen Massimo Rustico ve eşi Monica Hanım da kısa sürede elitlerle içli dışlı oldu. Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Arsel ve Muvazzaf ve Fahri Konsolos Eşleri Grubu Başkanı Mina Argün, Monica Rustico onuruna bir davet verdi.

ÇOK DUYGULANDI
Monico Hanım'a bir veda niteliği taşıyan davetin bir özelliği de Monica Hanım'ın doğum gününü kutlamaktı. Çağrıldığı her davete katılan herkesle yakın ilişkiler kuran Monica Hanım için verilen davete, İstanbul'un elitleri akın etti. Bebek Brasserie'deki davette, doğum gününün kutlanacağından habersiz olan Monica Rustico, bu sürpriz karşısında çok duygulandı. Herkese tek tek teşekkür eden Monica Hanım, İstanbullu dostlarını hiçbir zaman unutmayacağını söyledi. Kulağıma gelenlere, göre Semahat Arsel ile Mina Argün'ün başlattığı veda davetleri, cemiyet hayatından ünlü isimlerin vereceği davetlerle devam edecekmiş.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA