Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dağa, Ajda'dan önce koşu bandı çıktı

64 yaşına rağmen fiziği ve güzelliği ile genç kızlara taş çıkaran Ajda Pekkan, herhalde hiç yaşlanmayacak! Dış görünümünde estetikçilerin payı tabi ki büyük ama Pekkan deli gibi de spor yapıyor. 20 yıldır hiç ara vermeden haftada iki gün gym hocasıyla birer saat spor yapan, üç gün de kendisi kondisyon çalışan Pekkan, ekstralar için şehir dışına gittiğinde bile sporundan ödün vermiyor. İşte size bir örnek... Kış festivali Winterfest kapsamında bu akşam Grand Yazıcı'da hayranları ile buluşacak olan Pekkan, bakın odasına ne istemiş!!!

DAĞDA BULUNAMAYINCA İSTANBUL'DAN GETİRTİLMİŞ
Dün, konser için Uludağ'a giden ve birkaç gün de tatil yapacak olan Ajda Pekkan'ın konser için tek şartı, bir koşu bandı olmuş. Evet, yanlış okumadınız; Grand Yazıcı Chalet'e konaklayacak olan Pekkan, odasına bir koşu bandının konulmasını istemiş. Yetkililer, Uludağ'da koşu bandı olmadığı için, koşu bandını bir gün öncesinden İstanbul'dan getirtip, Pekkan'ın odasına yerleştirmiş. Uludağ'da bile sporundan ödün vermeyen Ajda Pekkan, sizce yaşlanır mı!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA