Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çocuk için kıyılan nikah tutmamış!

2008 yazında flört etmeye başlayan Volkan Ekinci ile Aslı Üstünkaya, 5 Şubat'ta Paris'teki Türk Konsolosluğu'nda sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Bu yıldırım nikahın nedeni, Aslı Hanım'ın karnındaki 1.5 aylık bebekti. Evlendiklerinden bu yana bir kez bile yan yana görmediğim Ekinci çifti ile ilgili sosyete kulislerinde bir süredir tatsız bir dedikodu dolaşıyor!

DÜĞÜN YEMEĞİNDE GELİN VE DÜNÜR YOKTU
Konuşulanlara göre çift, Aslı Hanım bebeğini doğurduktan sonra boşanacakmış! Kayınvalide Heves Ekinci, Hotel Les Ottomans'ta 15 Mart'ta dostlarına bir düğün yemeği vermişti. Ancak şerefine verilen bu davete Aslı Hanım katılmamıştı. Neden olarak da Aslı Hanım'ın rahatsızlığı gösterilmişti. Ancak Aslı Hanım katılamadığı gibi annesi Gönül Turgut da bu davette yoktu. Evlendikten sonra birlikte hiç gözükmemeleri, Aslı Hanım'ın şerefine verilen bu davete katılmaması bu dedikoduları destekliyor ama dilerim bu konuşulanlar dedikodudan öteye gitmez. Eğer böyle bir durum varsa bile, daha doğumunda bir bebeği anne-baba sevgisinden yoksun bırakmamak için, umarım şapkalarını önlerine koyup bir kez daha düşünürler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA