Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hamile gelin göz kamaştırdı

Metin-Zeynep Fadıllıoğlu çiftinin kızları Selin ile ENKA'nın kurucusu Şarık Tara'nın torunu Agah Mehmet Tara, önceki gün Four Seasons Hotel'de gerçekleşen görkemli bir düğünle vuslata erdi. Geçtiğimiz yaz flört etmeye başlayan, 16 Şubat'ta da nişanlanan çift, aslında yazın evlenmeyi planlıyordu. Ancak Selin ile Agah Mehmet de, 'önce bebek, sonra nikah modası'na uydukları için mecburen düğün tarihlerini öne çekmek zorunda kaldılar.

600 KİŞİ ŞAHİTLİK ETTİ
İstanbul' un elitlerinden yaklaşık 600 kişi, Selin ile Agah Mehmet'in Four Seasons'taki mutluluğuna şahitlik etti. Selin, Elie Saab imzalı gelinliğiyle göz kamaştırırken, düğünde de tam bir şıklık yarışı yaşandı. Düğünün dekorasyonu Bettina Hakko ve Candan Kıramer'in sahibi olduğu B&C Atelier D' Ambiance tarafından yapıldı. Mor ve siyah renklerle dekore edilen balo salonu da davetlilerden tam not aldı. Selin ile Agah Mehmet, umarım bir ömür boyu birbirlerini mutlu ederler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA