Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

YUVALARI ÇATIRDIYOR

Eylül 2006'da Adile Sultan Sarayı'nda dillere destan bir düğün töreni ile evlenen Bülent- Tuğçe Çavuşoğlu çiftinin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor! Çiftin şimdiye kadar tartıştıklarını bile duymadığım için başta inanmamıştım ama çok sağlam kaynaklardan öğrendiğime göre durum çok da ciddiymiş! Çünkü çiftin arasına bir üçüncü şahıs girmiş.

EŞİNİ EVDEN KOVMUŞ
Tuğçe Hanım, eşi Bülent Bey'in cep telefonunda bu kişiyle ilgili mesajları ve fotoğrafları yakalayınca da kızılca kıyamet kopmuş... Üç gün önce eşinin cep telefonundaki mesajları ve fotoğrafları görünce çıldıran Tuğçe Hanım, Bülent Bey'i, Süzer Plaza'nın 30'uncu katındaki dairelerinden de kovmuş. Kocasının kendisini aldatmasını gururuna yediremeyen Tuğçe Hanım'ın iki gözü iki çeşme ağladığı konuşuluyor. Arada bir üçüncü şahıs olduğu için biraz zor gibi görünüyor ama umarım Kasım 2008'de kucaklarına aldıkları oğulları Efe Paşa'nın yüzü suyu hürmetine evliliklerini kurtarmayı başarabilirler...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA