Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dünya jet-set'iyle Monako'da kaynaştılar

Monako'da 1954 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlenen, Monako Prensi Rainer'in ölen eşi Prensese Grace Kelly adına kurulan vakfa bağış sağlamak için yapılan Gül Balosu'na bu yıl İstanbul'un elitlerinden 47 ünlü isim de katıldı. Monako Prensi 2. Albert ve Hanover Prensesi Caroline'in ev sahipliğinde gerçekleşen, her yıl salonunun 25 bin gülle donatıldığı baloya dünya jet-set'inden yaklaşık 800 kişi katıldı. Her yıl farklı bir temada hazırlanan baloda, bu yıl tema Fas oldu. Bu nedenle yemekler, servisler ve müzikler bu ülkenin özelliklerine göre yapıldı.

BALODA TÜRKLER DE KURTLARINI DÖKTÜ!
Meşhur Paris Swing Orkestrası'nın Fas nameli konseri ile başlayan balo, ünlü şarkıcı Rachid Taha'nın, Desert Rebel Orkestrası eşliğinde verdiği konseriyle devam etti. Aralarında 47 Türk'ün de bulunduğu 800 misafir, Prens Albert, Prenses Caroline ile birlikte pistte kurtlarını döktü. Türkler baloda düzenlenen tombala çekilişinde de çok şanslıydı. Louis Vuitton imzalı çanta Hülya Biren'e çıkarken, balonun en büyük hediyesi olan Repossi marka özel yapım kolyeyi de Esen Ziyal kazandı. Sadece geceye katılmak için 750 Euro veren Türkler, bu balodan keyifle ayrıldı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA