Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mücevher tanıtır gibi şampuan tanıttılar

Bir saç bakım markası; davetiyelerin gümüş tepsilerde gittiği, herkesin evinden özel araçlarla alındığı ve kapıda şampanyalarla karşılandığı çok özel bir davet verdi...

Geçen hafta İstanbul'un elitlerine yönelik çok özel bir davet gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası'ndaki Mavi Salon'da verilen davetin davetiyeleri gümüş tepsi içinde gönderildi. Davetliler, evlerinden özel araçlarla alındı ve kapıda şampanyalarla karşılandılar. Gelelim davetin ev sahibine... Şimdi siz bu şaşaalı daveti ancak mücevher markaları verir diye düşüneceksiniz ama değil, davetin ev sahibi saç bakım markası Kerastase idi. Kerastase, 'şimdiye kadar yaratılan en iyi saç bakım ürünü' diyecek kadar iddialı olduğu 'Chronologiste'i İstanbul'un elitlerine tanıtmak için bu daveti düzenledi.

SADECE 20 ELİT DAVET EDİLDİ
Davet çok özel olunca konukları da çok özel olsun istenmiş ve Siren Ertan Çarmıklı, Begüm Şen, Ayşe Kucuroğlu, Özlem Süer gibi özenle seçilmiş 20 kadın davet edilmiş. Kérastase Türkiye Marka Müdürü Nazlı Koruyan'ın Chronologiste ile ilgili bilgi vermesi ve bu ürünün İstanbul'da sadece beş kuaför salonunda satıltığını belirtmesiyle başlayan davet, ünlü gurme Ali Esad Göksel'in güzellik, tasarım ve gurmelik üzerine söyleşisiyle devam etti. Kendilerini çok özel hissettiren bu davetten çıkarken elitleri bir görmeliydiniz, hepsinin egoları tavan yapmış durumdaydı!!!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA