Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

En 'Güven'li kutlama!

İş ve cemiyet hayatının ünlüleri geçen hafta Aksigorta'nın 50. yıl kutlamasında sosyalleşti. Güler Sabancı'nın ev sahipliği yaptığı kutlama, müzik ve dans gösterileriyle renklendi

Geçen hafta İstanbul'un elitlerini bir araya getiren en önemli etkinlik Aksigorta'nın 50. yıl kutlamasıydı. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Aksigorta'nın yarım asrı geride bırakmasından dolayı çok görkemli bir kutlama hazırlatmıştı. Kutlama için Hilton Convention Center, baştan aşağı süslenmiş, girişe kırmızı halılar serilmişti. Güler Sabancı ve Aksigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü, mutluluklarını paylaşmak için iş ve cemiyet dünyasından birçok dostunu davet etmişti.

DAVETLİLERİN DE KEYFİ YERİNDEYDİ
Davetlileri sıkmayan renkli bir kutlama programı hazırlanmıştı. Ceylan Saner ve Toprak Sergen'in sunduğu 'güven' konseptli kutlama programında; çocuk korosunun konseri, dans gösterisiyle yapılan pasta kesimi ve dünyaca ünlü eğlence topluluğu Cirque du Soleil'in muhteşem gösterisi davetlilere keyifli anlar yaşattı. Aksigorta için sanat projesi hazırlayan sanatçılara teşekkür plaketi verildiği ve yeni sosyal sorumluluk projelerinin de anlatıldığı Aksigorta 50. yıl kutlaması geç saatlerde sona erdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA