Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünlü işadamları dolunay yüzünden mi birbirine girdi?

Sunset'teki dolunay partisi iyi başladı ama kötü bitti! Partide, Efe Önbilgin ile Emir Tamer, incir kabuğunu bile doldurmayacak bir sebepten dolayı birbirine girince önceki yıllarda dolunayda çıkan kavgalar aklıma geldi!

İstanbul'un en gözde mekanlarından biri olan Sunset, dolunayın yaşandığı çarşamba gecesi, 'Full Moon Party' adıyla özel bir gece düzenledi. Sunset'in sahibi Barış Tansever ile eşi Alize Hanım'ın ev sahipliği yaptığı dolunay partisine, uzun süredir partisiz kalan İstanbul'un elitleri akın etti. Her şey güzel başladı, Boğaz ve dolunay manzarasında yenildi, içildi ancak ilerleyen saatlerde ortalık karıştı! Çünkü iki genç ve ünlü işadamı birbirine girdi. Efe Önbilgin ile Emir Tamer, sudan bir sebep yüzünden önce söz dalaşına başladı ve devamında da yumruklar havada uçuştu. Önbilgin ve Tamer'in arkadaşları ile mekanın görevlileri kavgayı zar zor ayırabildi.

DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞTI
Konuştuğum herkes kavganın sebebinin incir kabuğunu bile doldurmayacak bir konu olduğunu söyleyince aklıma, 2004 yılının Kasım ayındaki dolunayda İstanbul gecelerinde yaşanan kavgalar geldi. O zamanki dolunayda ünlü işadamlarının da karıştığı birçok kavga yaşanmıştı. Uzmanlar kavgaların sebebini dolunaya bağlamış, dolunayın bazı insanları aşırı sinirli ve kavgacı yaptığını söylemişti. İşte bu yüzden Sunset'teki kavganın da asıl suçlusunun dolunay olduğunu düşünüyorum. Demek ki, dolunaylı gecelerde Efe Önbilgin ve Emir Tamer'den uzak durmak gerekiyor!!!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA