Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yapımcı İnanoğlu'na TV'ci damat adayı

TV ve sinema yapımcısı Türker İnanoğlu ile Gülşen Bubikoğlu'nun kızları Zeynep, 15 Aralık 2007'de Orhan Gorbon ile evlenmişti. Uluslararası bilim çevrelerinde adından söz ettiren, Harvard mezunu Zeynep ile Türkiye'nin en tecrübeli açık deniz yarışçısı olan Orhan'ın evliliği, ikinci yılını dolduramadan ekim ayında tek celsede bitmişti. Genç kızlık döneminde dahi adı hiçbir aşk dedikodusuna karışmayan Zeynep'in yeni bir aşka yelken açtığı kulağıma gelmişti! Zeynep'in yeni beyaz atlı prensinin de, '5N 1K' programını hazırlayıp sunan Cüneyt Özdemir olduğu söylenmişti! Doğrusu, Özdemir üç yıl flört ettiği ve evliliğin eşiğinden döndüğü Nefise Karatay'dan yeni ayrıldığı için pek ihtimal vermemiştim ama doğruymuş!

U2 KONSERİNDE İFŞA ETTİLER
Zeynep İnanoğlu ile Cüneyt Özdemir aşkı, tam ne zaman başladı bilmiyorum ama aşklarını yaklaşık 50 bin kişinin izlediği ve halen dillerde olan U2 konserinde ifşa ettiler. Özdemir'in özel yapım minibüsü ile U2 konseri için Atatürk Olimpiyat Stadı'na gelen aşıklar, konser saatine kadar minibüste bekleyip, bol bol sohbet etti. Uzun ilişkilerin adamı olan Cüneyt Özdemir ile adı evliliği haricinde hiçbir erkekle anılmayan Zeynep İnanoğlu'nun aşkı bakalım nasıl sonuçlanacak?


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA