Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

"İmkansız" dedi lafını cabuk yedi!

2006'da Las Vegas'ta evlenen Erdinç Acar ile Hande Demir, evliliklerini yürütemeyip 29 Nisan'da tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Demir inzivaya çekilirken; Acar, Ece Erken ile kısa süreli bir ilişki yaşamıştı. Erken'in Acar ile ilişkisi hakkında, "Ece, Erdinç'in boş anına geldi" diyen Hande Acar, her fırsatta boşandığı eşi ile tekrar barışmasının imkansız olduğunu söylüyordu! Ex eşler, bayram tatilline Kıbrıs'a gitmiş; Demir, orada da barışmalarının imkansız olduğunu söyleyip, oğulları Aslan için tatile çıktıklarını belirtmişti. Ama "Büyük lokma ye, büyük konuşma" diye boşuna söylememiş atalarımız! Geçen haftaya kadar imkansızları oynayan Demir, Kıbrıs dönüşü çark etti!!!

BEKAR EVİNİ KAPATIP KOCA EVİNE DÖNDÜ!
Öğrendim ki, ex eşler Kıbrıs dönüşü barış çubuklarını tüttürmeyi başarıp, tekrar denemeye karar vermiş. İyi de yapmışlar... Bu işe en çok sevinen de oğulları Aslan olmuştur herhalde. Boşandıktan sonra oğlu Aslan ile Etiler Maya Residence'ta kiraladığı dairede oturmaya başlayan Demir, pılısını pırtısını toplayıp, aylar önce çıktığı Acarkent'teki koca evine geri dönmüş. Ex eşler tekrar nikah masasına oturur mu bilmem ama umarım bu kez mutlulukları daim olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA