Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Moda devi Furstenberg İstanbul'a geldi

Nişantaşı'ndaki dünya markaları arasına Diane von Furstenberg (DvF) de katıldı. İstanbul'daki açılışa gelen dünyanın en önemli modacısı ile tanışmak isteyen elitler mağazaya akın etti

Cengiz-Demet Sabancı Çetindoğan çifti, bir dünya markasını daha Türk moda tutkunlarının ayağına getirdi! Ferre, D&G ve Guess gibi 13 dünya markasını Türkiye'ye getiren, Harvey Nichols ile de lüks mağazacılık alanında hizmet veren Çetindoğan çiftinin Türkiye'ye getirdiği yeni marka Diane von Furstenberg (DvF). Furstenberg, kruvaze elbisenin mucidi olarak tanınan, 2005 yılında Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi'nden 'Hayat Boyu Başarı' ödülü almış ve şu anda da konseyin başkanı olan dünyanın en önemli modacılarından biri. Furstenberg'in kendi adıyla yarattığı markası, perşembe günü Nişantaşı'ndaki dünya markaları arasında yerini aldı.

POŞETLERLE AYRILDILAR!
13 dünya markasını bünyesinde bulunduran DEMSA Group'un sahibi Çetindoğan çifti; DvF'nin açılışını görkemli bir davetle gerçekleştirdi. Davetin onur konuğu ise Diane von Furstenberg'in ta kendisiydi... İstanbul'un elitleri, hem Furstenberg ile tanışmak, hem Çetindoğan çiftini yalnız bırakmamak, hem de DvF'nin koleksiyonunu görmek için açılışa akın etti. Sienna Miller, Jennifer Lopez, Heidi Klum, Eva Longoria Parker gibi yıldızların gözde markası DvF'nin tüm dünya ile aynı anda satışa sunduğu koleksiyonunu tek tek inceleyen elitler, ellerinde poşetlerle davetten ayrıldı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA