Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Ailemizin Çocuğu' Beyaz da yalan söyledi!

Dokuz yıllık aşk orucunu sunucu Tanem Sivar ile bozan Beyazıt Öztürk, bu kez annesinden de onayı almış, evlilik yolunda yürüyordu ama yine olmadı! Dün, Milliyet Cadde'den öğrendik ki, Beyaz ile Tanem'in aşkı 20 gün önce bitmiş! Hadi canım!!! Ben bu aşkın bittiğini 19 Ağustos'ta yazmıştım. O zaman Beyaz bir açıklama yapıp, "Ne ayrılığı, ilişkimiz gayet mutlu-mesut devam ediyor" diyerek beni yalanlamıştı! Beyaz, Cadde'den Ali Eyüboğlu'na ne demiş? "Arkadaşken daha keyifliydi ilişkimiz. O arkadaşlığın bozulmaması için gönül ilişkimizi bitirmeye karar verdik." Ne zaman? 20 gün önce!!!

BEYAZIT ÖZTÜRK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

GEÇEN HAFTA BİLE "BERABERİZ" DEMİŞTİ
19 Ağustos'ta, Beyaz ile Tanem'in Çeşme'de tartışıp, ayrıldıklarını yazmıştım. 27 Ağustos'ta da, İstanbul Fashion Week'te birçok defileyi izleyen Tanem'in, Damat'ın defilesine çıkacak olan Beyaz'ı izlemeye giderse 'ayrıldılar' dedikodularına en güzel cevabı vereceklerini... Tanem o defileye gitti mi? Hayır... Belki o dönemde ilişkileri tam olarak bitmemiş olabilir diyeceğim ama Beyaz, geçen hafta da yalan söyledi!

YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR
Beyaz ile geçen pazar telefonda konuştuğumda Tanem ile ilişkisini sordum, bana gayet mutlu devam ettiğini söyledi. Birçok ünlünün yalan söylemesini artık kanıksadık ama her yönüyle 'bembeyaz' bir adam olarak gördüğümüz Beyaz'ın yalan söylemesini garipsedim doğrusu. 'Ailemizin çocuğu' olarak sevilen Beyaz, yalancının mumunun yatsıya kadar yanacağını bilmiyor mu acaba!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA