Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Parti düşkünü Elitler W Lounge'da buluştu

Emre Ergani ve ekibinin yeni bir konsepte kavuşturduğu W Otel'deki W Lounge, Absolut Glimmer partisiyle açıldı. Partilerin gediklisi elitler açılışta bir araya geldi

WOtel'in yiyecek-içecek işlerinin başına geçen Emre Ergani, marifetlerini sergilemeye başladı. Hafta başında Frederic's'i W Otel'de tekrar İstanbul'un eltileriyle buluşturan ve Emre Çapa'nın Minyon'unu açan Ergani, önceki gün de 'W Lounge'ı gece hayatına kazandırdı. Ergani W Otel'deki görevine başlayınca var olan lounge'ı kapatmış ve mimar Mustafa Toner ile hummalı bir çalışma başlatmıştı. Yepyeni bir konsepte kavuşan W Lounge'un açılışı Absolut Glimmer partisiyle yapıldı.

MEHMET GARAN ÇALDI EĞLENCE TAVAN YAPTI
İstanbul' un elitleri hem W Lounge'u hem de özel tasarım şişede sınırlı sayıda üretilen Absolut Glimmer'i görmek için W Otel'e akın etti. Eğlence düşkünü elitlerin bir araya geldiği çifte tanıtım çok renkli geçti. Çünkü müzik konusunda önemli bir üne sahip olan Mehmet Garan, DJ kabinindeydi. Partinin müzik direktörlüğünü de yapan Garan ve DJ Doğuş Çabakçor ile öyle güzel parçalar çaldı ki, elitler iyice kurtlarını döktü!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA