Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Avşar'dan Şeyma'ya reklam arası fırçası!

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programında jüri üyesi olan Ali Taran ve Hülya Avşar, patronları Acun Ilıcalı'dan değil boşanma arifesinde olduğu eşi Zeynep Ilıcalı'dan yana tavır almış gibi görünüyor! Geçen hafta sonu ünlü reklamcı Ali Taran, Zeynep Ilıcalı'yı Çeşme'ye teselli tatiline götürmüştü. Şimdi de öğrendim ki, Hülya Avşar, Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı'nı herkesin içinde terslemiş! Bir arkadaşım Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu bir başka yarışma olan 'Yok Böyle Dans'a seyirci olarak katılmış. Hülya Avşar da o gece konuk jüri üyesi olarak bulunuyormuş.

"ŞEYMA YANLIŞ YAPIYORSUN!"
Yarışmanın kostüm direktörü olan Şeyma Subaşı, reklam arasında Avşar'ın yanına gidip "Hülya Abla nasılsın, Zehra nasıl, onu niye getirmedin?" demiş. Avşar, Subaşı'nın yüzüne bile bakmadan, "Seninle sonra konuşacağım, yanlış yapıyorsun" diye Subaşı'nı terslemiş. Subaşı hiç beklemediği bu tepkiye çok bozulmuş. Arkadaşım, gözünün önünde cereyan eden bu olayın fotoğrafını da çekmiş... Boşanma konusunda en yakınındaki isimler bile tepki gösterip kız tarafından yana tavır alıyorsa Acun'un işi biraz zor gibi görünüyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA