Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ali Koç'tan 2.500 TL'lik muziplik!

Pazartesi akşamı Açık Kapı Derneği yararına Çırağan Sarayı'nda düzenlenen 'Kempinski Balosu'nun yankıları halen devam ediyor! Geceye damgasını vuran olay ise dün sadece bu köşede okuduğunuz Elif Dürüst'ün piyangodan kazandığı 'Fenerbahçeli Alex'le akşam yemeği' hediyesini kabul etmemesiydi. Elif Dürüst'ten sonra gecede en çok konuşulan ismin Ali Koç olduğunu öğrendim. Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, öyle bir muziplik yapmış ki; gecenin ikinci en çok konuşulan ismi olmuş! 'Alex'le akşam yemeği' hediyesi çok ilgi çekince, Ali Koç piyangoda olmayan bir hediye türetivermiş!

YEMEK İÇİN EN YÜKSEK TEKLİF CİHAN KAMER'DEN GELMİŞ
Ali Koç, gecenin sunucusu olan Ece Vahapoğlu'nu göstererek "Bu güzel hanımla kim akşam yemeği yemek ister" deyip açık artırmayı başlatmış. İlk teklif iki biletle (bilet fiyatı 250 TL idi) Osman Çarmıklı'dan gelmiş. Ardından Cengiz Karavan "Benden beş bilet" demiş. Son sözü ise, ünlü işadamı Cihan Kamer söylemiş; 10 bilet... 10 biletin üzerine çıkan olmayınca hediye 2.500 liraya Kamer'de kalmış. Elif Dürüst ile hediyesini değiştirip Alex ile akşam yemeğini de alan Cihan Kamer, eşi Çiğdem Hanım ile sahneye çıkıp Ece Vahapoğlu ile yemeğe üçünün birlikte çıkacağını söylemiş. Ali Koç'un muzipliği sayesinde derneğin kasasına 2 bin 500 lira daha girmiş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA