Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

14 Şubat'ta Komşu'ya gelin gitmiş!

2010'a veda ederken işte size benden bir bomba haber daha! Eminim okuduğunuzda benim gibi sizin de dudaklarınız uçuklayacak... 2008 yılında yedi yıllık eşi Nejat Türkmen'den boşanan Naciye Koçak, 14 Şubat Sevgililer Günü'de ikinci evliliğini yapmış da hiçbirimizin haberi olmamış! Evet, yanlış okumadınız; boşandıktan sonra resmen evrim geçirip 35 kilo veren Naciye Hanım Sevgililer Günü'nde Atina'da nikah masasına oturmuş. Üstelik Naciye Hanım'ın ikinci evliliğini yaptığı beyaz atlı prensi Costas Iozias adlı Yunanlı bir bankacı. Bugüne kadar da evliliklerini sır gibi saklamayı başarmışlar!!!

ÜÇ GÜN ÖNCE DE KIZLARI OLDU...
Naciye Koçak'ta sürprizler bitmiyor; alın size ikinci bomba... 14 Şubat'ta Atina'da nikah masasına oturan Iozias çifti, bebek sahibi olmak için de ellerini çabuk tutmuş. Evliliğinin daha birinci ayında hamile kalan Naciye Hanım, üç gün önce Amerikan Hastanesi'nde nur topu gibi bir kız dünyaya getirmiş. Hastaneye giden bir arkadaşımdan öğrendiğime göre; anne Naciye Hanım'ın da, henüz adına karar veremedikleri kızlarının da sağlık durumu gayet iyiymiş. Yılın bu son gününde beni bile hayrete düşüren Naciye Hanım, umarım Yunanlı eşi ve kızıyla ömür boyu mutlu yaşar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA