Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Türkiye'nin ilk golf kulübü sahasız kalıyor!

116 yıllık geçmişiyle Avrupa'nın dördüncü, Türkiye'nin ise en eski golf kulübü olma özelliğini taşıyan İstanbul Golf Kulübü'nde bugünlerde resmen bir kaos yaşanıyor!
Çünkü Milli Savunma Bakanlığı geçen hafta bir tebligat gönderip, 1920 yılından bu yana ikamet ettikleri Maslak'taki kulüp binalarını terk etmelerini istemiş; hem de 31 Aralık 2011'e kadar...
Harp Akademileri'nin içinde yer alan, başkanlığını Mustafa Koç'un yaptığı kulübün yönetimi ve üyeleri, bu yüzden şaşkına dönmüş durumda!

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 10 GÜN SÜRE VERMİŞ...
Kulüp yönetimi ve üyeleri, kendilerine geçen çarşamba bildirilen bu karardan dolayı, şimdi kara kara ne yapacaklarını düşünüyor. Telefonla konuştuğum bir kulüp üyesi, "Bizi buradan niye çıkarıyorlar, burayı ne yapacaklar bilmiyorum ama keşke bu kararlarını bize 10 gün kala söylemeselerdi.
Bir yer bulup golf sahası yapana kadar bize izin verselerdi" diye dert yandı.
Hoş, şehrin göbeğindeki lokasyonu itibariyle İstanbul Golf Kulübü'nün zaten dünyada bir örneği daha yok! Ama dilerim golf sahası sayesinde şehrin içinde bir vaha gibi kalan yere AVM veya rezidans dikilmez!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA