Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yarın yine başı bağlanıyor!

Dizi setinde tanışıp evlendiği oyuncu Yener Gürsoy'la topu topu dokuz ay evli kalan güzel oyuncu İpek Tuzcuoğlu'nun başı yine bağlanıyor! Evet, yanlış okumadınız... 'Dürüye'nin Güğümleri' adlı dizinin çekimleri sırasında tanıştığı Gürsoy'la apar topar nikah masasına oturup herkesi şoke eden Tuzcuoğlu; bu kez Kasım ayından bu yana flört ettiği at çiftliği sahibi işadamı sevgilisi Enver Selim Kurtoğlu ile ilişkisini resmileştiriyor.

SÜTTEN AĞZI YANMAMIŞ!
Aşıklar, yarın Hotel Les Ottomans'ta gerçekleşecek minik bir törenle nişan yüzüklerini parmaklarına takıp evlilik yolunda ilk adımı atacaklar...
Aynı dizide rol aldığı Yener Gürsoy ile bir ay içerisinde nişanlanıp evlenen, dokuz ay sonra da boşanan Tuzcuoğlu'nun sütten ağzı yanmamış demek ki!
Baksanıza, şimdi de henüz iki aydır flört ettiği sevgilisi Enver Selim Kurtoğlu ile evlilik yolunda hızla ilerliyor! Kim bilir, belki de 1.5 yıl flört edip evliliğin eşiğinden döndüğü Yataş'ın patronu Nuri Öztaşkın ve iki kez evlilik kararı alıp ikisinde de son anda vazgeçen otelci sevgilisi Aziz Birsin; Tuzcuoğlu'nda evlilik konusunda bir sendrom yaratmış olabilir!
Bu yüzden de, böyle kendisi gibi evlenmeye meraklı kişileri bulduğunda, soluğu nikah masasında alıyor olabilir!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA