Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

8 Mart'ta Gaziantep'e çıkarma yaptılar

İstanbul'un elitlerinden bir grup kadın, Dünya Kadınlar Günü'nü Gaziantep'te kutladı. Elitler, bu özel günde Gaziantep'te gezip tozup, yiyip içerken sosyal sorumluluklarını da unutmadı

İstanbul'un elitlerinden birçok kadın, İstanbul'daki çeşitli organizasyonlarla Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken, bir grup elit ise bu özel günü Gaziantep'te geçirdi. TEMA Vakfı Kadın Kolları Üyesi Esra Öztürk ile işkadını Aslı Aktürk Pehlivan, Dünya Kadınlar Günü için Gaziantep'e tur düzenledi.
Amaç; bu özel günde özel ve güzel illerimizden birini gezmek ve bunu yaparken de sosyal sorumluluklarını yerine getirmekti. Aslı Aktürk Pehlivan turun tüm masraflarını üstlendi ve katılımcılar da tura verecekleri parayı TEMA Vakfı'na bağışladı.

ALIŞVERİŞ YAPMAYI İHMAL ETMEDİLER
Dünya Kadınlar Günü'nü, hem TEMA Vakfı'na destek olup hem de Gaziantep ve çevresini gezerek değerlendirmek isteyen 70 katılımcının arasında Fatoş Sarıgül, Didem Antebi, Melda Kosif ve Zuhal Pirinçcioğlu gibi birçok ünlü isim vardı. İki gün süren turda Gaziantep'in yanı sıra, Kilis ve Nizip ilçeleriyle çevre köylerini gezen kadınlar, tarihi ve doğal güzelliklere hayran kaldı. Ekibin tamamı kadın olunca, alışverişe bolca zaman ayrıldı.
Kadınlar, özellikle tarihi çarşıda bol bol alışveriş yaptı. Çok farklı bir Dünya Kadınlar Günü geçiren kadınlar, çok mutlu bir şekilde İstanbul'a döndü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA