Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

TFF, Kosif Ailesi'ne yine bir sürpriz yaptı!

Kosifler Otomotiv'in veliahtlarından Hakan Kosif, 4 yıl önce tatilde tanıştığı Brezilyalı model Eveline Rochas ile 17 Mart'ta vuslata erecek. Kosif Ailesi düğün tarihini belirlerken, başka bir davet veya önemli bir organizasyonla çakışmasın diye ince eleyip sık dokumuştu.
Ancak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kosif Ailesi'ne yine yapacağını yaptı! TFF, 16 Mart'ta oynanması beklenen Fenerbahçe-Galatasaray derbisini 17 Mart'a, yani çiftin düğün gününe aldı. Bu derbi düğün dernek dinlemediği için birçok davetlinin maçı tercih edeceğini bilen Kosif Ailesi şimdi kara kara ne yapacağını düşünüyormuş!!!

KUZENİ MAÇ BİTİNCE NİKAHA OTURMUŞTU
TFF'nin Kosif Ailesi'ne bir garezi mi var bilmiyorum ama 2006'daki FB-GS derbisini de, Hakan'ın kuzeni Sinan Kosif ile Melda Kamhi'nin düğün günü olan 22 Nisan'a denk getirmişti! Düşünsenize; dünyanın en büyük derbileri arasında sayılan FB-GS derbisi, 5 yıl sonra yine bir Kosif düğününe denk geliyor!!! 'Sıkı' bir Fener taraftarı olan Sinan Kosif, 2006'daki düğünü, derbi ile çakışınca, düğün saatini 21.00'e almış, maçı izlemek isteyen fanatik davetlileri için de otelde özel bir salon kiralayıp dev ekran kurdurtmuştu. Kuzeninden deneyimli olan fanatik Fenerli Hakan da, herhalde aynı yolu izleyecektir!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA