Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Damadın mutluluğu yarım kaldı!

Hakan Kosif, 4 yıl önce tatilde tanıştığı Brezilyalı model Evelize Moraes Rocha ile önceki gün Swissotel'de evlendi. Fanatik Fenerbahçeli olan Hakan Kosif, 16 Mart'ta oynanması beklenen Fenerbahçe-Galatasaray derbisi düğün tarihi olan 17 Mart'a alınınca karalar bağlamıştı!
Kalbinin yarısını Rüştü Saracoğlu'nda bırakıp nikah masasına oturan Kosif, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenmesini ve çifte mutluluk yaşamayı düşünüyordu ama olmadı; hevesi kursağında kaldı! Tam maç saatinde başlayan düğünde, sürekli arkadaşlarından skoru alan damat bey; maç 2-2 berabere bitince evlilik mutluluğuyla yetinmek zorunda kaldı.

CEP TELEFONUNDAN MAÇ İZLEDİLER!
Hakan Kosif'in kuzeni Sinan Kosif'in 2006'daki düğünü de Fenerbahçe-
Galatasaray derbisine denk gelmiş ama Sinan Kosif, otelde dev ekran kurdurtmuş ve maçtan sonra düğünü başlatmıştı. Bu kez maç saat 20.00'de başladığı için Hakan Kosif böyle bir şey yapamadı. Davetliler de düğün boyunca çaktırmadan cep telefonlarından ve iPad'lerden maçı takip etmeye çalıştı.
Hakan Kosif ile Evelize Moraes Rocha'nın düğününe 600 kişi katıldı.
Brezilyalı gelinimizin ailesinin yanı sıra memleketinden birçok arkadaşı da düğüne geldi. Genç elitlerin çoğunlukta olduğu düğün oldukça eğlenceliydi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA