Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

GS Başkanı meğer evliymiş!

Ünal Aysal'a, 71 yaşında tekrar baba olma sevincini yaşatan Fani Hanım'ın kızları Alin'i tüp bebek yöntemi ile doğurduğu konuşuluyordu; meğer tüp bebek değil, normal bir hamilelikmiş.

Pazar günü Süper Kupa'yı kaldıran Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, meğer ikinci kez vuslata ermiş de haberimiz olmamış! Ünal Bey, Yunan sevgilisi Fani Hanım uğruna, Ocak 2008'de 32 yıllık eşi Ahu Aysal'la tek celsede boşanmıştı. Nisan ayında Ünal Bey'e adını Alin koydukları bir kız çocuğu veren Fani Hanım'ı, benim gibi herkes Ünal Bey'in sevgilisi sanıyordu. Meğer sevgilisi değil, nikahlı eşiymiş. Üstelik üç yıl önce Amerika'da evlenmişler...

BAYRAM TATİLİNDE MİKONOS'TA OLACAKLAR
Boşandıktan sonra benim haberimle Ünal Aysal'ın Fani Hanım ile ilişkisini öğrenen ve "Helal olsun, keyfini çıkarsın" diyen Ahu Aysal, eğer bu evlilikten haberdar olduysa ne dedi çok merak ettim doğrusu!

Bu arada mutlulukları dillerden
düşmeyen çiftin bayram tatilinde Mikonos'ta buluşacağını öğrendim. Eşi Fani Hanım ile kızı Alin'i önden, tekneleriyle Mikonos'a gönderen Ünal Bey, bayram arifesinde adaya gidecekmiş. Aysal, bayramda büyük kızlarından olan üç torununu da kızıyla tanıştırıcakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA