Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

4'üncü kez damat olacak!

Eğlence sektörünün başarılı isimlerinden biri olan Emre Ergani, dördüncü kez mutluluğa 'evet' demeye hazırlanıyor! Şimdiye kadar başından üç evlilik geçen ünlü işletmeci, 4.5 yıl flört ettiği ve üç ay evli kaldığı son eşi Şebnem Işık'tan 2009'da boşanmıştı.

YURT DIŞINDA EVLENECEKLER
Üçüncü eşinden boşandıktan sonra Şamdan Plus'a verdiği röportajında, "Evlilik müessesesini beceremiyor olabilirim" diyen Ergani, anlaşılan şansını bir kez daha denemek istemiş!
Ergani'yi dördüncü kez nikah masasına oturtmayı başaracak kişi ise, Ocak ayından bu yana flört ettiği sevgilisi Didem Ergin...
Müjdeli haberi alınca, tebrik etmek için aradığım Emre Ergani, izdivaç haberini doğruladı.
50 küsur yıldır çevirme piliç yapan Alman zincir WienerWald'ı Türkiye'ye getiren şirketin ortağı olan Didem Hanım ile Eylül ayında evlenmeye karar vermişler. Tarih henüz belli olmasa da; Ergani, "Sezonu bitirip evleneceğiz" dedi.
Ergani ile Ergin, vuslata ermek için de yurt dışını tercih etmişler. Bir Avrupa başkentindeki Türk konsolosluğunda gerçekleşecek törenle nikah masasına oturacak olan Ergani'nin bu dördüncü izdivacı umarım daim olur ve bir ömür aynı yastığa baş koyarlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA