Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kızının 1'inci yaş gününü sarayda kutlayacak

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş ile Azeri işadamı Reza Zarrab, Şubat 2010'da evlenmiş, 15 Ekim 2011'de de su perisi anlamına gelen 'Alara' adını verdikleri kızlarını kucaklarını almışlardı. Eşiyle kızının üzerine titreyen ve onları pahalı hediyelere boğan Azeri eniştemiz Reza Zarrab; bir yaşına girecek kızına görkemli bir doğum günü partisi yapmak için, yine kesenin ağzını açmış!

GÜNDEŞ DE 38 YAŞINA BASACAK
Zarrab, kızı Alara'nın 1'inci doğum günü için Çırağan Sarayı'nın balo salonunu kapatmış. Ancak Zarrab, kızının doğum gününü kutlamak için 15 Ekim'i değil, 12 Ekim'i seçmiş. Bunun bir nedeni, 15 Ekim'in Pazartesi'ye gelmesi ve ikinci ve asıl neden ise Ebru Gündeş'in 12 Ekim'de doğmuş olması. Reza Zarrab, kızının ilk doğum gününün daha anlamlı olması için eşinin doğum günüyle aynı gün bir kutlama organize etmiş. Akşam saatlerinde gerçekleşecek olan Alara'nın 1'inci yaş günü partisi için, Çırağan Sarayı'nın balo salonu baştan aşağı süslenecekmiş. Artık yurt dışından şov grupları mı gelir, akrobatlar gösteri mi yapar bilmiyorum ama çok şaşaalı olacağından şüphem yok! Kutlama Alara üzerine kurulsa da, 1974 doğumlu olan Ebru Hanım da doğum günü pastasını kesecekmiş. Reza Bey'in, 1'inci doğum günü için Çırağan Sarayı'nı kapattığı kızına ve eşine doğum günü hediyesi olarak ne aldığını da çok merak ediyorum doğrusu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA