Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çılgın sanatçı mankenliğe özendi!

Çağdaş sanatın çılgın çocuğu Haluk Akakçe, yine bir çılgınlığa imza attı!
Giyim kuşamı ve hayat tarzıyla herkesin dilinde olan dünyaca ünlü sanatçımız, seyirci olarak gittiği defilede mankenlik yaptı!
Önceki akşam Atıl Kutoğlu'nun defilesine giden Akakçe, bir anda kendini podyuma atıverdi! 40 yıllık manken edasıyla podyumda salınan Akakçe, podyumun ucuna gelip diğer mankenler gibi pozunu verip kulise geçti! Telefonda konuştuğum Kutoğlu, Akakçe'yi kulise girerken görünce şok olduğunu belirtti. Akakçe, Kutoğlu'na, "Defileyi izlerken çok heyecanlandım; bir parçası olmak istedim" demiş!!!

Atıl Kutoğlu'nun müşterisi de olan Haluk Akakçe'nin pantolonu ve bluzu Kutoğlu'nun imzasını taşıyordu. Akakçe, daha önce de Cahide'nin drag queen'leri gibi peruk takıp makyaj yaparak kendisini Cahide'nin sahnesine atmıştı!!!

Daha önce hatır için sadece yakın arkadaşları Matthew Wiliiamson ve Roberto Cavalli gibi dünyaca ünlü modacıların defilelerinde boy gösteren Tamara Ecclestone, bu kez Kutoğlu için podyumdaydı. Dünyaca ünlü Jessica Stam da defileye çıktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA