Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Soysal'ın yeniden doğuşu kutlandı

Trafik kazası sonucu beyin kanaması geçiren ve doktorların yüzde 20 yaşama şansı verdiği Ela Soysal, beş aylık tedavinin ardından ayağa kalktı. Ahu Aysal, yeniden doğan yakın dostu için kutlama daveti verdi

Cemiyet hayatının en sevilen isimlerinden Ela Soysal, 20 Nisan'da; doğup büyüdüğü Göztepe'de talihsiz bir trafik kazasının kurbanı olmuştu.
Beyin kanaması geçiren Soysal, ameliyata alınsa da; kanama devam ettiği için ödem alınamamış, bu yüzden uzun süre uyutulmuştu. O dönem benim gibi herkes; doktorların yüzde 20 yaşama şansı verdiği Ela Hanım için duacı olmuştu.
Beş ay yoğun bakımda kalan Ela Soysal, sonunda yaşam savaşını kazandı.
Adeta yeniden doğan Ela Hanım için Ahu Aysal bir kutlama yemeği düzenledi.

AYSAL HERKESİ GÜLDÜRDÜ
Ahu Aysal, sahibi olduğu Hotel Les Ottomans'ta verdiği öğle yemeğinde, Ela Hanım ve eşi Ogan Soysal ile 45 yakın dostunu bir araya getirdi.
Aysal, yemekten önce bir konuşma yaptı ve yakın dostu olan Ela Soysal ile komik anılarını anlatıp herkesi güldürdü.
Ardından Ela Hanım'ın kardeşi Leyla Atalık söz aldı ve geçirdikleri zor günlerinde yanlarında olan vefakâr dostlarına teşekkür etti. Son sözü Ela Soysal söyledi ve dostlarına "İyi ki varsınız" dedi.
Ben de Ela Hanım'a ikinci hayatında sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA