Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Patronların 1 milyon 140 bin $'lık golf aşkı!

Antalya'da yapılan ve Tiger Woods ile birlikte dünyanın en iyi 7 golfçüsünün mücadele ettiği Turkish Airlines World Golf Final'ın ardından bir de Pro-Am turnuvası yapıldı.
Bu turnuvada, ünlü işadamları ve işkadınları dünyaca ünlü 8 golfçü ile birlikte golf oynama şerefine nail oldu. Tabii bu şerefe nail olmak için patronlar kesenin ağzını açmak zorunda kaldı!
Tiger Woods ile aynı takımda oynamanın bedeli 50 bin dolardı.

42 KİŞİDEN 20'ŞER BİN $
Mustafa Koç, iki İngiliz arkadaşını da yanına alıp Tiger Woods ile 'Team Tiger 2' adıyla bir takım oluşturdu ve 150 bin dolar verip birlikte golf oynadı. Woods ile oynamak için 50 bin doları gözden çıkaran üç isim daha vardı; Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fikret Öztürk ve Selçuk Çetin... Onlar da Woods ile takım arkadaşı oldu.
Tiger Woods'un dışındaki diğer 7 golfçü ile oynamanın bedeli ise 20 bin dolardı. 42 işadamı ve golf tutkunu da 20'şer bin dolar verip üçlü gruplar halinde 7 ünlü golfçüyle takım oluşturdular. Ünlü golfçülerle birlikte oluşturulan 16 takım Pro-Am turnuvasında kıyasıya mücadele etti. Turnuvayı, Mustafa Koç'un Tiger Woods ile oluşturduğu Team Tiger 2 takımı kazandı.
İşadamlarımızın verdikleri toplam 1 milyon 140 bin dolar yabancıya gitmedi; 8 golfçü parayı, TGF'ye bağışladı. Bu turnuva sayesinde hem işadamlarımız bir hayalini gerçekleştirdi hem de TGF, büyük bir gelir elde etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA