Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Tasarım Bienali için 'Roman' gibi davet

Roman, İstanbul Tasarım Bienali kapsamında, sponsor olduğu Salon Amsterdam atölye çalışması için bir davet verdi. Hollandalı sanatçılarla İstanbul'un elitleri davette bir araya geldi

İstanbul'da tasarım etkinliklerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul Bienali'ni yapan İKSV, şimdi de İstanbul Tasarım Bienali'ni başlattı. Bienal kapsamında çeşitli davetler gerçekleşiyor. Bu davetlerden birine de ünlü hazır giyim markası Roman ev sahipliği yaptı. Roman, sponsoru olduğu bienal kapsamındaki Salon Amsterdam adlı atölye çalışması için Karaköy Bej'de bir davet verdi. Roman'ın sahipleri Suzan- Turgut Toplusoy çiftinin ev sahipliğinde gerçekleşen davete, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

SANATÇILARLA TANIŞTILAR
Hollanda Kraliyet Konsolosluğu ve DUTCH DFA (Dutch Design Fashion Architecture) işbirliğiyle düzenlenen, Roman sponsorluğundaki Salon Amsterdam'da Hollandalı tasarımcıların, çıkış noktasını İstanbul'dan aldığı tasarımlarının yanı sıra, Hatice Gökçe, Ümit Ünal, Günseli Türkay gibi önemli Türk moda tasarımcılarının çalışmaları da sergileniyor. Hollandalı sanatçılar davette, İstanbul'un elitleriyle tanışıp sohbet etti ve aynı zamanda sanatla modayı bir araya getiren tasarımları hakkında bilgi verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA