Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Monaco Prensi elitlerle kaynaştı

Monaco Prensi II. Albert; resmi bir ziyaret için geldiği Türkiye'de temaslarını bitirdikten sonra, ülkesini komşu kapısı yapan İstanbul'un elitlerine bir davet verdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Monaco Prensi II. Albert, Ankara'daki resmi temaslarının ardından İstanbul'a geçti.
Monaco Prensi ve beraberinde gelen 50 işadamını İstanbul'da; İstanbul Ticaret Odası ağırladı. Prens II. Albert, resmi ve ticari görüşmelerin ardından Conrad Hotel'de bir davet verdi.
Prensin; Monaco'yu komşu kapısı yapan İstanbul'un elitleriyle tanışmak için verdiği davete ilgi büyüktü.

İLGİDEN ÇOK MEMNUNDU
Prens II. Albert verdiği davette; ülkesinden ev satın alan, Monaco'ya sık sık tatile giden ve yardım balolarında en ön sıralarda yer alan elitlerimizle tanışıp kaynaştı. Elitlerimizin Monaco'ya gösterdikleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prens, kendilerini ülkesinde ağırlamaktan her zaman memnuniyet duyacağını belirtti.
Elitlerimiz de sık sık gidip geldikleri ülkenin prensiyle tanışmaktan dolayı çok memnundu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA