Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hayır için gazeteciliğe soyundu!

Annesi Ender Mermerci gibi hayır işlerinde hep en ön saflarda yer alan Türkiye'nin en güzel kadınlarından Derin Mermerci; öğrendim ki bu kez de hayır için gazeteciliğe soyunmuş! Evet, yanlış okumadınız... Türkiye'de herkesin imrenerek takip ettiği, fotoğrafları gazete ve dergilerin sayfalarında boy boy yayınlanan Derin Mermerci, bu kez haber olduğu dergilerden birinin yayın yönetmeni koltuğuna oturmuş. Mermerci yayın yönetmeni olarak imza attığı dergi için hem çok özel konular hazırlamış, hem de birbirinden güzel pozlar vermiş...

GELİRİ TOG'A GİDECEK
Derin Mermerci'yi böyle bir projede yer almaya ikna eden, L'Officiel dergisinin sahibi Ensar Altun... Mermerci'nin teklifi kabul etmesinin asıl sebebi ise derginin satış gelirinin yarısının Toplum Gönüllüleri Vakfı'na (TOG) bağışlanacak olması. Derginin Aralık sayısını hazırlayan Mermerci; sanat, stil, mücevher ve ev dekorasyonu gibi pek çok konuda habere imza atmış. Mermerci'nin; ablası Yosun Reza'nın eşi Olivier Reza'nın ailesine ait olan, dünyaca ünlü mücevher markası Alexandre Reza koleksiyonu ile Paris'te verdiği özel pozlar da derginin kapağını süsleyecekmiş. Hayır için gazeteciliğe soyunan Mermerci bu işi sevip bize rakip olmaz inşallah!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA