Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Podyumdaki 'ÇABA'ları takdire şayandı

ÇABA Derneği, muhteşem bir baloyla 10'uncu yılını kutladı. Baloda; Atelier Sıla Öztürk tasarımı kıyafetlerle podyumda 'çaba'layan ünlü anneler ve oğulları ayakta alkışlanırken, sahneye çıkan Tarkan da herkese kurtlarını döktürdü

ÇABA DERNEĞİ'NİN 10. YIL BALOSU'NA YARDIMSEVERLER AKIN ETTİ

'Doğurduğumuz, doğurmadığımız, elimizin yetişebildiği her çocuğun annesiyiz' sloganıyla kurulan ÇABA Derneği, önceki akşam yine uzun süre konuşulacak bir geceye imza attı. Raffles İstanbul Zorlu Center'da, Atasay Mücevherat'ın ana sponsorluğunda gerçekleşen derneğin 10'uncu yıl balosu, kelimenin tam anlamıyla muhteşemdi. Koreografisi Cem Görk ve Volkan Ersoy tarafından yapılan ünlü anneler ve oğulları defilesi ise baloya damgasını vurdu. Oğlu Can ile podyuma çıkan Arzum Onan Aslantuğ haricinde hepsi; ilk mankenlik deneyimini yaşayan anne ve oğulların yaklaşık 400 kişi önünde podyumda verdikleri 'çaba' gerçekten takdire şayandı.

KONUKLAR TARKAN'LA KURTLARINI DÖKTÜ
"Çocuklar için çaba sarf eden hepinize ama en çok da ÇABA ekibine teşekkür ederim" diyen ve iki saat sahnede kalan Tarkan da müthişti. Gecede iki kostüm giyip 21 parça seslendiren ünlü sanatçı, baloda herkese kurtlarını döktürttü. Topluma kazandırılmış çocuklarımızın hayatlarını sürdürdükleri ve eğitim gördükleri Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi binası yapımına ve Rize'de çok amaçlı anasınıfı açılışına katkı sağlayacak olan bu gecenin görünen ve görünmeyen tüm kahramanlarının yüreklerine sağlık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA