Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Annesinin davetine sevgilisiyle geldi

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ile İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı'nın oğlu Emre'nin de galiba başı bağlanıyor! Soyadıyla, ama daha çok da beyefendiliğiyle tüm kız annelerinin gönlünde taht kuran Emre'nin kalbini, Dilekçi Architects'in başarılı iç mimarlarından Yasemin Silahtaroğlu çalmış. Emre ile Yasemin'in arkadaşlıkları ne kadar eskiye dayanıyor bilmiyorum ama Oya Eczacıbaşı'nın ev sahipliğinde önceki akşam İstanbul Modern'de gerçekleşen sergiye birlikte geldiklerine göre, ilişkileri gelecek vâdediyor olsa gerek.

31 YAŞINDA GENEL MÜDÜR OLDU
Harvard'da işletme eğitimi alan 1984 doğumlu Emre Eczacıbaşı, kariyerine PricewaterhouseCoopers Türkiye'de finansal danışmanlık yaparak başlamıştı. Emre, 2013 yılında Türkiye'ye dönene kadar iki yıl ABD'de kurduğu firmasında çalışmıştı. 2014 yılı sonuna kadar Yapı Ürünleri Grubu Stratejik Pazarlama Bölümü'nde görev alan Emre, 1 Ocak itibariyle Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu bünyesinde yer alan Mutfak İş Alanı'ndaki tüm faaliyetlerden sorumlu genel müdürlük görevine atandı. 31 yaşında genel müdür koltuğuna oturan Emre'nin başının bağlanma zamanı da gelmiş olsa gerek. 35 yıl önce Ocak'ta tanışıp Aralık'ta evlenen anne ve babası Bülent- Oya Eczacıbaşı çifti gibi, umarım Emre ile Yasemin de çok mutlu olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA