Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Türk-İspanyol aşkının meyvesi yolda

Kosifler Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kosif ile eşi Meral Kosif'in, şu sıralar mutluluktan ayaklarının yere basmadığını duydum. Neden mi? İlk torunlarının yolda olduğu müjdesini almışlar da ondan. Çifte bu mutluluğu yaşatacak kişi ise, geçen yıl İspanyol aşkı Javier Piles ile nikah masasına oturan kızları Hilal Kosif Piles. 6 Haziran'da evliliklerinin birinci yılını kutlayan çift; görünen o ki, bebek için fazla beklemek istememiş. Çünkü Hilal Hanım'ın iki aylık hamile olduğunu öğrendim. İspanya'nın ünlü takımı Valencia'nın yöneticilerinden olan Javier'in babası Tarsilo Piles ile annesi Terassa Hanım da bebek haberiyle sevinçten havalara uçmuş. Javier Piles'in, üzerine titrediği eşinin elini sıcak sudan soğuk suya sokturmayacağına eminim. Umarım sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar.

KARDEŞİNDEN ÖNCE DAVRANDI
Bu arada Hilal Hanım'ın erkek kardeşi Hakan Kosif, ablasından hızlı davranmış ve ondan iki yıl önce Brezilyalı model Evelize Moraes Rocha ile evlenmişti. Ancak bebek konusunda elini çabuk tutan; Javier-Hilal Kosif Piles çifti oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA