Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Berlin'de yüzümüzü güldüren gece

12 Dev Adam'ın Eurobasket 2015 mücadelesi, önceki gün Berlin'de başladı. Ben de bu heyecana ortak olmak için, ay-yıldızlıların Mercedes- Benz Arena'da İtalya ile oynadığı maçta tribündeki yerimi aldım. Head&Shoulders'ın 'Kazanmak kafada başlar' sloganıyla destek verdiği millilerimiz, turnuvadaki ilk maçında İtalya'yı 87-89 mağlup etmeyi başardı. İtalya karşısında 58 yıl aradan sonra gelen galibiyeti, Head&Shoulders'ın marka yüzü olan yıldız basketbolcu Cedi Osman ile kutladık. Maçtan sonra yanımıza gelen Osman'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

TEKNE, KEYFİNİ BOZAMADI
Maçı izleyenler arasında, Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nın antrenörü Ergin Ataman'ın eşi Berna Ataman ile minik oğlu Sarp da vardı. İkiliye, Ataman'ın ilk evliliğinden olan ikiz kızlarından Ceren de eşlik etti. Tribünün en renkli isimlerinden biri de; maçı eski eşi Esin Moralıoğlu ile birlikte izleyen işadamı İshak Cerit'ti. Geçtiğimiz günlerde Mikonos'ta, Nammos'un önünde teknesi batan Cerit, bu olaydan pek etkilenmemiş görünüyordu. Kırmızı pantolon-beyaz gömlek giyerek A Milliler'e destek veren Cerit, maç boyu heyecandan yerinde duramadı. Evlilikleri bitse de ilişkilerine devam eden Moralıoğlu ile Cerit çok mutlu görünüyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA