Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Meme kanseriyle mücadele edecek

Geçen yıl annesi meme kanseri olan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, bu illet hastalıkla mücadele etmek için elini taşın altına koymaya karar vermiş.
Annesinin, bir yıllık mücadele sonunda meme kanserini yenmesinin ardından bu konuda bir şeyler yapmak isteyen Bilgin'in; BKM ve HRC International'ın ortaklığında Türkiye'ye taşınan Pinktober adlı kampanyaya dahil olduğunu öğrendim.

EKİM AYI BOYUNCA ÇALIŞACAK
Efsanevi Hard Rock Cafe, meme kanserine farkındalık yaratmak ve araştırma konularına dikkat çekebilmek için her yıl Pinktober (Pembe Ekim) adında kampanya düzenliyor. Belçim Bilgin, Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan bu kampanyanın sözcüsü olmuş.
Ünlü oyuncu, Ekim ayı boyunca meme kanserine dikkat çekmek için çaba harcayacakmış.
Belçin Bilgin, bu çalışmalar için sanat ve cemiyet hayatından ünlü dostlarından da destek alacakmış.
Kampanya kapsamında Türkiye Hard Rock Cafe'de 'Pink Mönü'ler hazırlanıp, 'Pink Mesaj' içeren tişörtler satılacakmış. Elde edilen gelir, BKM'nin de katkısı ile meme kanserinde erken teşhis araştırması için MEVA'ya aktarılacakmış.
Meme kanseri için mücadeleye başlayacak olan Belçim Bilgin'in şimdiden emeğine ve yüreğine sağlık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA