Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Birlikte geldiler ama yan yana gelmediler!

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal ile Yunan eşi Fani Hanım'ın evliliklerinin üzerinde yaz başında yine kara bulutlar peydah olmuştu. Ünal Bey'in kızı Ceyla Aysal; babası ile Fani Hanım'ın küs olduklarını, kız kardeşi Alin için zaman zaman görüştüklerini söylemişti. Ünal Bey'in, geçtiğimiz Ramazan Bayramı tatilini, adının aşk dedikodularına karıştığı Birsu Eren ile geçirmesi; Yunan yengenin ise neredeyse bütün yaz eşinden ayrı olarak Yunan adalarında tatil yapması ayrılık iddialarını doğrular nitelikteydi.

KIZI İÇİN GELMİŞ
Araları uzun süredir limoni olan Ünal-Fani Aysal çifti, önceki gün Atatürk Havalimanı'nda ortaya çıkıp yine herkesin kafasını karıştırdı. Bunun sebebi ise havalimanına aynı araba ile gelip birlikte fotoğrafları çekilmesin diye içeriye ayrı ayrı girmeleri! Çünkü geçen yıl da evliliklerinde sorun yaşayan çift, barıştıktan sonra yanak yanağa mutluluk pozları vermişti. Ancak bu kez bırakın yanak yanağa pozları, yan yana bile gelmekten kaçındılar. Biraz soruşturunca da öğrendim ki; Ünal-Fani Aysal çifti, maalesef barış çubuklarını tüttürememiş, hatta araları oldukça limoniymiş. Havalimanına birlikte gelmelerinin sebebi ise Ünal Bey'in, annesiyle Yunanistan'a giden ve bayramı ayrı geçireceği küçük kızı Alin'i bizzat kendisinin yolcu etmek istemesiymiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA