Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ex eşler birlikte 'Bayram' yapmış!

Fenerbahçe'yi mağlup ettikleri için mutluluktan ayakları yere basmayan Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, bayramı da mutlu geçirdiğini öğrendim!
Bayram tatilinde Bodrum'daki oteline giden Fikret Bey'e; annesi, ablaları ve iki kızının yanı sıra, üç yıl önce Bodrum'da bir kızla görüntülendikten sonra boşanmak zorunda kaldığı ex eşi Sedef Orman da eşlik etmiş!

AŞK DEDİKODUSU ARALARINI BOZMAMIŞ
Fikret Bey, yakın zamana kadar Sedef Hanım'ı hâlâ çok sevdiğini ve yuvalarını yeniden kurmak istediğini söylüyordu. Hoş bu söylemleri, Sedef Hanım'ın adının oyuncu Berk Erçer'le aşk dedikodularına karışmasından önceydi!
Fikret Bey'in düşüncelerinde bir değişiklik olup olmadığını bilmiyorum ama bayramı birlikte geçirdiklerine göre araları halen iyi anlaşılan. Her fırsatta bir araya gelen ex eşler, sadece çocukları için mi görüşüyor yoksa hâlâ aralarındaki sevgi devam mı ediyor anlayamadım doğrusu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA