Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşanma sinyalini Instagram’dan vermiş

11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'a, kendisini Edwina Sponza ile aldattığını iddia ederek boşanma davası açan Demet Kutluay'ı önceki günü Zorlu Center'da gördüm, gözlerinin içi gülüyordu!
Adeta üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi görünen Demet Hanım, demek ki evliliği kafasında tamamen bitirmiş. Zaten aynı gün, sosyal medyadan da rengini belli etti; ünlü Rus şair Ivan Turgenyev'in 'Öyle bir an gelir ki bazı yolların dönüşü, bazı hataların özrü, bazı insanların anlamı olmaz' dörtlüğünü paylaşarak son noktayı koydu.

PAYLAŞTIĞI HER SÖZ ANLAM YÜKLÜ
Aslında Demet Kutluay, evliliğini bitireceğinin sinyallerini de sosyal medyadan vermişti. Çünkü son zamanlarda Instagram'da oldukça manidar sözler paylaşıyordu. Örneğin 23 Eylül'de, Yaşar Kemal'in 'İnsan evrende gövdesi kadar değil, yüreği kadar yer kaplar' sözünü paylaşmıştı. Bu paylaşımı dikkatimi çekmiş ancak 20 gün önce Bodrum'daki Antonis Remos'un konserine eşiyle el ele gittikleri için bir anlam verememiştim. Hatta 2 Ekim'deki 'Yaptığın şeysin, yapacağını söylediğin değil' sözü de, 11 ay önce önünde diz çöküp af dileyen ancak verdiği sözü tutmayan eşi İbrahim Kutluay'a bir göndermeymiş. Bakalım Demet Kutluay, boşanmak üzere olduğu eşine ve yasak aşk yaşadıklarını iddia ettiği Edwina Sponza'ya sosyal medyadan daha ne mesajlar verecek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA